Despre Noi

Suntem un colectiv tanar, unit de pasiunea pe care o impartasim pentru munte si activitatile montane. Stim ca pentru a avansa, ai nevoie multe cunostinte teoretice si practice, de aceea suntem intotdeauna dispusi sa impartasim din experientele noastre cu speranta ca va vom ajuta in demersurile voastre montane.

Stim ca viitorul oricarui sport este reprezentat de copii care il practica. Datorita acestui lucru in cadrul clubului nostru avem o sectiune pentru copii si juniori, de care suntem foarte mandri. Sportivii nostri au obtinut rezultate deosebit de valoroase la competitiile la care au participat:

Club NaturalHigh

La catarat pe stanca sau la panou, la ski sau doar la o plimbare prin salbaticie, la ateliere de invatare sau perfectionare a tehnicilor de escalada sau sporturi de iarna, sau doar de placere, pentru ca este fain, ne petecem timpul impreuna.

Incepem din indoor spre outdoor si credem ca fericirea are si ea aceeasi cale, din interior spre exterior.

Iar noi suntem o familie fericita!

Prin intermediul clubului incercam sa promovam cat mai mult acivitatile outdoor cu precadere cele care se desfasoara pe munte, dar nu numai. Vrem sa ajutam la dezvoltarea comunitatii iubitorilor de munte si venim in intampinarea acestora cu diverse ateliere, traininguri, intalniri tematice si excursii. Ca membru al clubului vei putea lua parte la evenimentele organizate de noi, vei beneficia de reduceri pe pana la 30% la magazinul din incinta salii si doua ateliere gratuite.

Incercam sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de activitati care sa acopere atat sporturile de vara dar si cele de iarna. Calendarul activitatilor va fi actualizat cat mai frecvent iar voi veti fi notificati prin intermediul grupului de facebook.

Taxa anuala este de 120 de lei