Sala de catarat Brasov

Sala de catarat Natural High construita in anul 2020, are o suprafata totala de catarat de 700㎡ din care 250㎡ escalada si 450㎡ bouldering.

Cu o gama variata de trasee de escalada si bouldering, cu grade de dificultate diferite de la incepatori pana la avansati, indiferent de nivelul de pregatire vei gasi ceva sa cateri.

Iti punem la dispozitie pentru inchiriere echipamentul specific, iar instructorii nostrii atestati sunt gata oricand sa va asiste, pentru incepatori am pregatit un minicurs gratuit cu notiunile minime de securitate.

Facilitati

Escalada

Peretele de escalada cu o inaltime de 10 de metri si o suprafata de 250㎡ este echipat cu trasee pentru toate nivelurile de performanta.

Bouldering

Suprafata dedicata practicarii boulderingului, are forme si unghiuri diferite lucrul care ne permite sa va oferim o gama nelimitata de trasee. Saltelele sunt concepute special pentru a reduce riscul accidentarilor.

Yoga

Datorita impactului benefic pe care il are yoga asupra corpului si psihicului, am dedicat un spatiu special practicarii acestei activitati. Instructorii nostrii va asteapta cu cursuri regulate pentru toate nivelurile.

Antrenament

Pentru a evolua trebuie sa ne antrenam, de aceea va punem la dispozitie o zona speciala cu o multitudine de aparate de antrenament specifice si nespecifice pentru escalada.

Zona Relaxare

Gandita special pentru momentele de la sfarsitul antrenamentului, sau pentru depanarea ultimelor trasee catarate sau pentru planificarea urmatoarelor aventuri, zona de relaxare va asteapta cu o cafea buna.

Servicii si tarife

Program:

Luni-Vineri: 16.00 - 22.00
Sambata-Duminica: 12.00 - 20.00

Contact:

0737 525 155
naturalhighbrasov

Adresa:

Str Carpatilor nr 60 in incinta Metrom,
Brasov, Romania