Termeni si Conditii de utilizare

Ultima actualizare: 21 mai 2020

Accesul si utilizarea site-ului www.naturalhigh.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare, a tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul www.naturalhigh.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia , acceptati, fara limitari sau calificari, aceste Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale site-ului www.naturalhigh.ro, nu utilizati acest site.

Identitate

Site-ul www.naturalhigh.ro este detinut de
Asociatia Brasoveana de Alpinism Club Sportiv Naturalhigh
Reg. com.:X8/847005/2011
CIF:RO27927026
Adresa:Str.Carpatilor nr.60
Bl. Hala rondele, Brasov, Jud Brasov

Descrierea serviciilor

www.naturalhigh.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Drepturi asupra proprietatii intelectuale si restrictii

Continutul si design-ul site-ului www.naturalhigh.ro inclusiv experienta de utilizare a acestuia precum si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt propriteatea Asociatia SPoSASDFSSA si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati , sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul in alt mod, fara acordul nostru scris.
Este interzis sa folositi site-ul www.naturalhigh.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Confidentialitate

Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti prin site-ul www.naturalhigh.ro prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Neangajarea Raspunderii

www.naturalhigh.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Legaturi externe

site-ul www.naturalhigh.ro poate contine link-uri catre terte parti, astfel de linkuri va sunt funizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta.
Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului sau acuratetea si nu garantam si nu vom avea nicio raspundere sau responsabilitate pentru niciun fel de materiale sau site-uri web terte sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale tertilor.
Nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achizitionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, continut, sau orice alte tranzactii efectuate in legatura cu orice site-uri terte parti. Va rugam sa examinati cu atentie politicile si practicile tertilor si asigurati-va ca le intelegeti inainte de a va angaja in orice tranzactie. Reclamatiile, pretentiile, preocuparile sau intrebarile referitoare la serviciile sau produsele tertilor ar trebui sa fie directionate catre terte parti.

Revizuiri ale acestor conditii de utilizare

Aceste conditii de utilizare pot fi revizuite in orice moment si fara o notificare prealabila.Sunteti obligat sa respectati oricare si toate revizuiriile si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului in mod periodic pentru a lua la cunostinta eventualele actualizari.